Totale bereikcijfers NH Media en AT5

517.564.340

PAGEVIEWS
PER JAAR

4.004.973

GEBRUIKERS WEB & APP
PER MAAND

3.317.000

TV-KIJKERS
PER MAAND

161.000

RADIO LUISTERAARS
PER WEEK

1.335.483

SOCIAL MEDIA
VOLGERS

EEN SUCCESVOLLE MEDIASTRATEGIE LIGT BINNEN HANDBEREIK
Wat heb je nodig voor een succesvolle mediastrategie? Een online-, radio- of tv-campagne, of een mix ervan? Wil je adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Misschien overweeg je om in te haken op de actualiteit of wil je jouw bedrijfsnaam zichtbaarder maken. Het kan allemaal. En als je wilt, kunnen we het materiaal nog professioneel voor je (laten) produceren, inclusief radio- en tv-commercials en alle mogelijke online reclame-uitingen. Dat kan vlot en eenvoudig met het aanbod uit ons klant-en-klaarpakket, maar wij bieden ook prachtig maatwerk. Grijp je kans en bespreek jouw wensen.
WAAROM ADVERTEREN IN DE REGIO?
Adverteren kan vlot en eenvoudig met het aanbod uit ons klant-en-klaarpakket, maar wij bieden ook prachtig maatwerk. Grijp je kans en bespreek jouw wensen.Ontdek de meerwaarde van regionaal of lokaal adverteren en communiceer direct met je doelgroep. Wil je jouw product of dienst in een nóg groter gebied onder de aandacht brengen? De omroepen RTV Utrecht, Omroep Flevoland, NH Media en AT5 bundelen de reclamekrachten. Onder de naam FUNHA bieden deze omroepen hun advertentiemogelijkheden gezamenlijk aan.
Voordelen:

 • Groot bereik in Amsterdam en Noord-Holland
 • Een nóg groter bereik door te adverteren in een grotere regio
 • Adverteren in een betrouwbare mediaomgeving verhoogt de merkvoorkeur
 • Maak gratis gebruik van onze media-expertise, advies en begeleiding

 • Wat dat gaat kosten?
  Vaak minder dan je denkt. Neem contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvende offerte of voor onze actuele acties.
  Meer weten?
  Onze media-adviseurs zijn bereikbaar voor vragen op 088 8 505 505 of via [email protected].
  NEEM CONTACT OP