Bereik onze specialisten


INSPIREER ONZE KIJKERS, LUISTERAARS EN BEZOEKERS MET JOUW VERHAAL

Jouw bereiksdoelstellingen in goede handen

Wij zijn niet alleen media-experts omdat we zelf nieuws en programma’s maken, we willen en moeten er ook alles over weten om succesvol te kunnen zijn.
Wij monitoren het effect van onze kanalen (online (web en apps), tv- en radiocommercials) op onze doelgroep en het (crossmediale) gebruik en gedrag van ons publiek. Waar houden onze kijkers, luisteraars en volgers van? Wat vinden zij belangrijk, waar zijn ze naar op zoek, wat weten wij over hun koopgedrag?
Maak gebruik van onze kennis en toegevoegde waarde. Voor onze adverteerders maken wij ‘statistics analytics’ begrijpelijk en vertalen deze naar de beste verpakking voor jouw boodschap. Zo ben je er zeker van dat jouw boodschap goed aankomt en jouw doelgroep raakt.
Werkgebied
Wij bieden advertenties aan in Amsterdam en Noord-Holland. Wil je jouw product of dienst in een nóg groter gebied onder de aandacht brengen? Onder de naam FUNHA bieden de omroepen RTV Utrecht, Omroep Flevoland, NH Media en AT5 hun advertentiemogelijkheden gezamenlijk aan. Kijk hier voor meer informatie.
Meer weten?
Neem contact op met een van onze specialisten. Onze media-adviseurs zijn bereikbaar voor vragen op 088 8 505 505 of via [email protected].
OVER ONS

Het specialistenteam    Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
     
     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).