Adverteer op
AT5


INSPIREER ONZE KIJKERS EN BEZOEKERS MET JOUW VERHAAL

Adverteer op AT5 en bereik heel Amsterdam


AT5 is het Amsterdamse mediamerk met een nieuwshart. We informeren Amsterdam over de belangrijkste thema’s die spelen in de stad. Dit doen we sámen met partners en inwoners van de stad Amsterdam. Via AT5 komt jouw reclame bij iedereen in Amsterdam binnen. Wat wil je bereiken? Mag jouw doelgroep je bedrijfsnaam nooit meer vergeten? Wil je uitleggen hoe uniek je service is óf wil je klanten gelijk naar je webshop of winkel bewegen? Heeft jouw bedrijf een extra zetje in de rug nodig? Wij helpen je graag bij het behalen van je doel en we denken mee over hoe jij je zichtbaarheid kunt optimaliseren in Amsterdam. Pak je het gelijk groot aan of wil je eerst klein beginnen? Wij gaan altijd voor een maximaal effect. Onze media-adviseurs zijn bereikbaar voor vragen op 088 8 505 505 of via [email protected].
ADVERTEREN OP AT5

Mogelijkheden


Kies uit een wereld aan mogelijkheden.
Wat heb je nodig voor een succesvolle mediastrategie? Een online- of een tv-campagne of een mix ervan? Misschien overweeg je om in te haken op de actualiteit of maak je jouw bedrijfsnaam zichtbaarder. Het kan allemaal. En als je wilt, kunnen we het materiaal nog professioneel voor je (laten) produceren, inclusief tv-commercials en alle mogelijke online reclame-uitingen. Dat kan vlot en eenvoudig met het aanbod uit ons klant-en-klaarpakket, maar wij bieden ook prachtig maatwerk. Grijp je kans en bespreek je wensen.
NEEM CONTACT OP


Ervaringen van adverteerders


OVER ONS

Het specialisten team


Onze specialisten hebben de 2.0 sales kennis en media-expertise in huis en kunnen je ook adviseren en begeleiden bij het uitrollen van een succesvolle mediastrategie of campagne in Amsterdam. Interesse of wil je advies vragen? Neem contact op met onze specialisten.


    Regel tijdig jouw ultieme FLEX & RELAX pakket. Neem snel contact op.     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).