Bereik heel Amsterdam
en Noord-Holland


LAAT JOUW COMMERCIAL BINNENKOMEN BIJ ONZE KIJKERS, LUISTERAARS EN VOLGERS

Adverteer bij NH Media en AT5


ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5

Waarom?


Wij weten precies door wie en wanneer er naar ons gekeken en geluisterd wordt en dus ook waar jouw advertentie moet komen om verdiende aandacht te krijgen en effectief te zijn.
Ontdek de meerwaarde van regionaal of lokaal adverteren en communiceer direct met je doelgroep. Omdat je jouw (potentiële) klanten wilt laten weten dat jouw rookworst met goud bekroond is, een superstunt hebt in hun postcodegebied of bijvoorbeeld een nieuwe vestiging opent.
ONS MEDIABEREIK

Mogelijkheden


Je kunt kiezen uit een wereld aan mogelijkheden als je bij ons adverteert. Natuurlijk ga je voor maximaal effect; het moet je ook wel wat opleveren.
Wat heb je daarvoor nodig? Een online-, radio- of een tv-commercial of een mix ervan? Alleen adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Een inhaker plaatsen? Een (doelgroep)gerichte campagne starten? Het kan allemaal. En als je wilt, kunnen we het ook nog professioneel voor je (laten) produceren, inclusief bijvoorbeeld banners en andere reclame-uitingen.
Dat kan eenvoudig en snel met de tools uit ons klant-en-klaarpakket, maar wij bieden ook maatwerk media-oplossingen.
Neem contact op met onze verkoopspecialisten; zij kunnen je er alles over vertellen en denken graag met je mee hoe jij optimale exposure krijgt in het door jou geselecteerde advertentiegebied. Of dat nu groot of klein is: wij gaan altijd voor maximaal effect.
ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5

Voor wie?


Of je nu auto’s of bedden verkoopt of sportschoolhouder, franchisenemer of zorgaanbieder bent: via onze kanalen komt jouw advertentie bij iedereen in Noord-Holland en Amsterdam binnen.
Of je nu een gevestigde naam bent of niet, een multinational of buurtsuper. Omdat wij er voor iedereen zijn, geldt dat ook voor onze advertentiemarkt.
Van landelijke bedrijven die de regionale markt willen domineren tot regionale spelers die groter willen worden en plaatselijke middenstanders die hun lokale naamsbekendheid willen vergroten. Tegen aantrekkelijke tarieven, óók voor de bakker op de hoek.
Wij bereiken 3 op de 4 personen in Noord-Holland. Wil jij dit ook? Neem contact op met ons team.

Advies en begeleiding


Wij zijn niet alleen media-experts, omdat we zelf nieuws en programma’s maken, maar ook omdat we er alles over moeten en willen weten om succesvol te kunnen zijn.
Wij monitoren het effect van onze kanalen (online, tv en radio- en commercials) op onze doelgroep en het (crossmediale) gebruik en gedrag van onze consumenten. Waar houden onze kijkers, luisteraars en volgers van, wat vinden zij belangrijk, waar zijn ze naar op zoek, wat weten wij over hun koopgedrag?
Maak gebruik van onze kennis en toegevoegde waarde. Voor onze adverteerders maken wij ‘statistics analytics’ begrijpelijk en vertalen deze naar de beste verpakking voor jouw boodschap. Zo ben je er zeker van dat ’ie goed aankomt en jouw doelgroep raakt.
Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.
NEEM CONTACT OP

Tarieven


Wat dat gaat kosten?
Vaak minder dan je denkt. Of je nu een of elke dag bij ons wilt adverteren. Klik hier voor onze actuele acties of neem contact op met een van onze specialisten.
ERVARINGEN VAN ADVERTEERDERS
 • DeNoetselerberg
  NH Media is natuurlijk hét mediabedrijf voor Heineken Experience om direct te communiceren met Amsterdammers en natuurlijk ook Nederlanders.

  Dirk Lubbers
  Manager Heineken Experience
 • DeNoetselerberg
  Met onze cross mediale campagnes via radio, tv en online bij NH Media en AT5 hebben wij de mensen bereikt waarnaar we op zoek waren.

  Theo Mulder
  Sales manager Volvo Bangarage
 • DeNoetselerberg
  De sales specialisten van AT5 denken met ons mee, bieden een complete service en hebben ons goed geholpen om met onze campagnes de doelgroep te bereiken.

  Linda Slagter
  Communicatiemedewerker Vrijwilligers Centrale Amsterdam
 • DeNoetselerberg
  Dankzij onze tv-campagne bij NH Media hebben wij meteen meer reserveringen gekregen.


  Martine Hoekjen
  Eigenaar Camping de Noetselerberg
 • DeNoetselerberg
  Sinds we gestart zijn met onze radio en tv campagnes bij NH Media weet onze doelgroep ons gemakkelijker te vinden en is bereid een afstand af te leggen om ons te bezoeken.

  Bert Boomsma
  Directeur De Bedstee
 • DentalZorg
  Wij adverteren op AT5 omdat wij een echt Amsterdams bedrijf zijn en onze doelgroep Amsterdammers zijn. Dan is de link met AT5 snel gemaakt.

  Irshad Adalat
  Algemeen directeur Dentalzorg
 • DentalZorg
  Dankzij het bereik van NH Media en AT5 kunnen wij onze mooie design keukens en interieur goed onder de aandacht brengen aan potentiële klanten in Noord-Holland en Amsterdam.

  Jelger Klinkenberg
  Directeur Fred Constant
OVER ONS

Het specialisten team


Adverteren? Neem direct contact op.


 Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).