ONTDEK EEN WERELD AAN MOGELIJKHEDEN


Adverteer bij NH Media en AT5

ONTDEK EEN WERELD AAN MOGELIJKHEDEN


Adverteer bij
NH Media en AT5

COMBINEER ONZE MERKEN


Wij zijn daar waar de doelgroep is

Bereik Noord-Holland met NH Media
Bij ons staat nieuws en verbinding centraal in alles wat we doen: verbinding met de Noord-Hollander en de ondernemer die zich richt op de Noord-Hollander. Met passend maatwerk bij je merk en boodschap kun je gericht adverteren in onze mediamix.

Bereik Amsterdam met AT5
AT5 is dé nieuwsbron van Amsterdam. Ook voor mensen buiten de stad. De snelheid van het nieuws is te volgen via AT5: Live on the spot, op AT5.nl, Twitter, Facebook, Instagram en tv.


ONS MEDIABEREIK

COMBINEER ONZE MERKEN


Wij zijn daar waar de doelgroep is

Bereik Noord-Holland met NH
Bij NH staat nieuws en verbinding centraal in alles wat we doen: verbinding met de Noord-Hollander en de ondernemer die zich richt op de Noord-Hollander. Met passend maatwerk bij je merk en boodschap kun je gericht adverteren in onze mediamix.

Bereik Amsterdam met AT5
AT5 is de nieuwsdienst markleider van en voor Amsterdam. Ook voor mensen buiten de stad. De snelheid van het nieuws is te volgen via AT5: Live on the spot, op at5.nl, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat en TV.


ONS MEDIABEREIK

Advies en begeleiding

Wij zijn niet alleen media-experts, omdat we zelf nieuws en programma’s maken, maar ook omdat we er alles over moeten en willen weten om succesvol te kunnen zijn.

Wij monitoren het effect van onze kanalen (online, tv en radio- en commercials) op onze doelgroep en het (crossmediale) gebruik en gedrag van onze consumenten. Waar houden onze kijkers, luisteraars en volgers van, wat vinden zij belangrijk, waar zijn ze naar op zoek, wat weten wij over hun koopgedrag?

Maak gebruik van onze kennis en toegevoegde waarde. Voor onze adverteerders maken wij ‘statistics analytics’ begrijpelijk en vertalen deze naar de beste verpakking voor jouw boodschap. Zo ben je er zeker van dat ’ie goed aankomt en jouw doelgroep raakt.

Meer weten? Neem contact op met een van onze medewerkers.

ERVARINGEN VAN ADVERTEERDERS

 • DentalZorg
  Dankzij het bereik van NH Media en AT5 kunnen wij onze mooie design keukens en interieur goed onder de aandacht brengen aan potentiële klanten in Noord-Holland en Amsterdam.
  Jelger Klinkenberg
  directeur
  Fred Constant
 • DentalZorg
  Wij adverteren op AT5 omdat wij een echt Amsterdams bedrijf zijn en onze doelgroep Amsterdammers zijn. Dan is de link met AT5 snel gemaakt.

  Irshad Adalat
  algemeen directeur
  Dentalzorg
 • DeNoetselerberg
  Sinds we gestart zijn met onze radio en tv campagnes bij NH Media weet onze doelgroep ons gemakkelijker te vinden en is bereid een afstand af te leggen om ons te bezoeken.
  Bert Boomsma
  directeur
  De Bedstee
 • DeNoetselerberg
  Dankzij onze tv-campagne bij NH Media hebben wij meteen meer reserveringen gekregen.

  Martine Hoekjen
  eigenaar
  Camping de Noetselerberg
 • DeNoetselerberg
  De sales specialisten van AT5 denken met ons mee, bieden een complete service en hebben ons goed geholpen om met onze campagnes de doelgroep te bereiken.
  Linda Slagter
  communicatiemedewerker
  Vrijwilligers Centrale Amsterdam
 • DeNoetselerberg
  Met onze cross mediale campagnes via radio, tv en online bij NH Media en AT5 hebben wij de mensen bereikt waarnaar we op zoek waren.

  Theo Mulder
  sales manager
  Volvo Bangarage
 • DeNoetselerberg
  NH Media is natuurlijk hét mediabedrijf voor Heineken Experience om direct te communiceren met Amsterdammers en natuurlijk ook Nederlanders.

  Dirk Lubbers
  Manager Heineken Experience
  Heineken International

OVER ONS


Het specialisten team

OOK ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN/OF AT5? LAAT HET ONS WETEN.

Volg ons