Bereik heel Amsterdam
en Noord-Holland


INSPIREER ONZE KIJKERS, LUISTERAARS EN BEZOEKERS MET JOUW VERHAAL

Adverteer bij NH Media en AT5


Mag jouw doelgroep je bedrijfsnaam nooit meer vergeten? Wil je uitleggen hoe uniek je service is óf wil je klanten gelijk naar je webshop of winkel bewegen? Heeft jouw bedrijf een extra zetje in de rug nodig? Wij helpen je graag bij het behalen van je doel en we denken mee over hoe jij je zichtbaarheid kunt optimaliseren. Pak je het gelijk groot aan of wil je eerst klein beginnen? Wij gaan altijd voor een maximaal effect. Onze media-adviseurs zijn bereikbaar voor vragen op 088 8 505 505 of via [email protected].
ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5

Mogelijkheden


Kies uit een wereld aan mogelijkheden.
Wat heb je nodig voor een succesvolle mediastrategie? Een online-, radio- of een tv-campagne of een mix ervan? Wil je adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Misschien overweeg je om in te haken op de actualiteit of maak je jouw bedrijfsnaam zichtbaarder. Het kan allemaal. En als je wilt, kunnen we het materiaal nog professioneel voor je (laten) produceren, inclusief radio- en tv-commercials en alle mogelijke online reclame-uitingen. Dat kan vlot en eenvoudig met het aanbod uit ons klant-en-klaarpakket, maar wij bieden ook prachtig maatwerk. Grijp je kans en bespreek je wensen.
NEEM CONTACT OP
ERVARINGEN VAN ADVERTEERDERS
 • DeNoetselerberg
  NH Media is natuurlijk hét mediabedrijf voor Heineken Experience om direct te communiceren met Amsterdammers en natuurlijk ook Nederlanders.

  Dirk Lubbers
  Manager Heineken Experience
 • DeNoetselerberg
  Met onze cross mediale campagnes via radio, tv en online bij NH Media en AT5 hebben wij de mensen bereikt waarnaar we op zoek waren.

  Theo Mulder
  Sales manager Volvo Bangarage
 • DeNoetselerberg
  De sales specialisten van AT5 denken met ons mee, bieden een complete service en hebben ons goed geholpen om met onze campagnes de doelgroep te bereiken.

  Linda Slagter
  Communicatiemedewerker Vrijwilligers Centrale Amsterdam
 • DeNoetselerberg
  Dankzij onze tv-campagne bij NH Media hebben wij meteen meer reserveringen gekregen.


  Martine Hoekjen
  Eigenaar Camping de Noetselerberg
 • DeNoetselerberg
  Sinds we gestart zijn met onze radio en tv campagnes bij NH Media weet onze doelgroep ons gemakkelijker te vinden en is bereid een afstand af te leggen om ons te bezoeken.

  Bert Boomsma
  Directeur De Bedstee
 • DentalZorg
  Wij adverteren op AT5 omdat wij een echt Amsterdams bedrijf zijn en onze doelgroep Amsterdammers zijn. Dan is de link met AT5 snel gemaakt.

  Irshad Adalat
  Algemeen directeur Dentalzorg
 • DentalZorg
  Dankzij het bereik van NH Media en AT5 kunnen wij onze mooie design keukens en interieur goed onder de aandacht brengen aan potentiële klanten in Noord-Holland en Amsterdam.

  Jelger Klinkenberg
  Directeur Fred Constant
OVER ONS

Het specialisten team