Bereik heel Amsterdam
en Noord-Holland


INSPIREER ONZE KIJKERS, LUISTERAARS EN BEZOEKERS MET JOUW VERHAAL

Adverteer bij NH Media en AT5


Mag jouw doelgroep jouw bedrijfsnaam nooit meer vergeten? Wil je uitleggen hoe uniek jouw service is óf wil jouw klanten gelijk naar je webshop of winkel bewegen? Heeft jouw bedrijf een extra zetje in de rug nodig? Wij helpen je graag bij het behalen van jouw doelen en we denken mee over hoe jij de zichtbaarheid van jouw organisatie optimaliseert. En of je het gelijk groot aanpakt of eerst klein begint, wij gaan altijd voor een maximaal effect! Onze media-adviseurs zijn bereikbaar voor vragen op 088 8 505 505 of via [email protected].
 
 Onze media-adviseurs zijn bereikbaar op 088 8 505 505, via [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in.


  Profiteer en bundel ook jouw bereiksdoelstellingen.

  Neem direct contact op.

   


   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).
  ERVARINGEN VAN ADVERTEERDERS
  • DeNoetselerberg
   NH Media is natuurlijk hét mediabedrijf voor Heineken Experience om direct te communiceren met Amsterdammers en natuurlijk ook Nederlanders.

   Dirk Lubbers
   Manager Heineken Experience
  • DeNoetselerberg
   Met onze cross mediale campagnes via radio, tv en online bij NH Media en AT5 hebben wij de mensen bereikt waarnaar we op zoek waren.

   Theo Mulder
   Sales manager Volvo Bangarage
  • DeNoetselerberg
   De sales specialisten van AT5 denken met ons mee, bieden een complete service en hebben ons goed geholpen om met onze campagnes de doelgroep te bereiken.

   Linda Slagter
   Communicatiemedewerker Vrijwilligers Centrale Amsterdam
  • DeNoetselerberg
   Dankzij onze tv-campagne bij NH Media hebben wij meteen meer reserveringen gekregen.


   Martine Hoekjen
   Eigenaar Camping de Noetselerberg
  • DeNoetselerberg
   Sinds we gestart zijn met onze radio en tv campagnes bij NH Media weet onze doelgroep ons gemakkelijker te vinden en is bereid een afstand af te leggen om ons te bezoeken.

   Bert Boomsma
   Directeur De Bedstee
  • DentalZorg
   Wij adverteren op AT5 omdat wij een echt Amsterdams bedrijf zijn en onze doelgroep Amsterdammers zijn. Dan is de link met AT5 snel gemaakt.

   Irshad Adalat
   Algemeen directeur Dentalzorg
  • DentalZorg
   Dankzij het bereik van NH Media en AT5 kunnen wij onze mooie design keukens en interieur goed onder de aandacht brengen aan potentiële klanten in Noord-Holland en Amsterdam.

   Jelger Klinkenberg
   Directeur Fred Constant
  OVER ONS

  Het specialisten team