Bereik heel
Amsterdam


LAAT WETEN WIE JE BENT

Adverteer op AT5


In Amsterdam barst het van de vrijdenkers, dwarsliggers, spraakmakers, stille krachten, ondernemers, kunstenaars, levensgenieters, wereldveroveraars en gezelligheidsdieren. Mensen die de stad maken tot een echte wereldstad.

AT5 informeert Amsterdam over de belangrijkste thema’s die spelen in de stad. We brengen betrouwbaar en onafhankelijk nieuws en achtergronden. Nieuws dat raakt, inspireert en verbindt. Via onze kanalen (web, app, tv, social media en debatten) bereiken we Amsterdammers in de stad en ver daarbuiten. Wij bereiken 3 op de 4 personen in Amsterdam. Wil jij dit ook? Onze media-adviseurs zijn bereikbaar voor vragen op 088 8 505 505 of via
of via [email protected].

Neem nu contact op en ga direct adverteren in Amsterdam


   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  ADVERTEREN OP AT5

  Waarom?


  AT5 is de belangrijkste nieuwbron voor Amsterdam. We maken 24/7 relevante en betrouwbare content met nieuwsverhalen over de gebeurtenissen die plaatsvinden in de stad. Bereik gemakkelijk jouw doelgroep met een boodschap die echt aankomt.
  Of je nu auto’s of bedden verkoopt of sportschoolhouder, automonteur of zorgaanbieder bent: via AT5 komt jouw advertentie bij iedereen in Amsterdam binnen.
  Voordelen
  We zijn daar waar de doelgroep is
  Onze bereikcijfers hebben meer dan zes nullen
  Wij bereiken 3 op de 4 personen in Amsterdam
  Adverteren in een betrouwbare mediaomgeving verhoogt merkvoorkeur
  Maak gratis gebruik van onze media-expertise, advies en begeleiding

  Advies en begeleiding


  Wij zijn niet alleen media-experts, omdat we zelf nieuws en programma’s maken, maar ook omdat we er alles over moeten en willen weten om succesvol te kunnen zijn.
  Bij ons kun je advies en begeleiding krijgen, zodat jouw reclameboodschap de aandacht krijgt die het verdient en een succes wordt. Heb je al een advertentie en wil je deze vernieuwen of optimaliseren? Maak ook dan gebruik van onze kennis en toegevoegde waarde. Neem contact op met onze specialisten.

  Tarieven adverteren op AT5


  Wat dat gaat kosten?
  Vaak minder dan je denkt. Van regionale spelers die groter willen worden tot plaatselijke middenstanders die hun lokale naamsbekendheid willen vergroten. Adverteren op AT5 kan tegen aantrekkelijke tarieven, óók voor de bakker op de hoek.

  Het specialisten team


  Onze specialisten hebben de 2.0 sales kennis en media-expertise in huis en kunnen je ook adviseren en begeleiden bij het uitrollen van een succesvolle radiocommercial, mediastrategie of campagne. Interesse of wil je advies vragen? Neem contact op met onze specialisten.
  LAAT JOUW COMMERCIAL BINNENKOMEN BIJ ONZE KIJKERS, LUISTERAARS EN VOLGERS

  Bel 088 850 5050 of stuur een bericht