NH Academie


NH Academie


NH Academie is de tak binnen NH Media waarin journalistieke en technische vaardigheden worden gedeeld. Het trainen en coachen van onze eigen medewerkers, maar ook die van lokale- en streekomroepen en stagiaires van diverse media-opleidingen, zien we als een essentieel onderdeel van onze missie om een journalistiek hoogwaardig leerbedrijf te zijn.

NH Academie staat ook voor het stimuleren van samenwerkingen en het delen van kennis met elkaar. De trainingen en coachingstrajecten binnen NH Academie kennen verschillende vormen: plenair, individueel en e-learning. De plenaire en individuele trainingen zijn altijd op maat, afgestemd op de specifieke doelstelling en behoefte van de cursist(en).
 

Het huidige trainingsaanbod bestaat onder meer uit:
Voice-overtraining
Stand-uptraining
Presentatietraining
Interviewtraining
Basistraining redactie: ‘nieuws maken’
Inzet social media bij nieuwsgaring
Basistraining videoverslaggeving
Coaching camjo verslaggeving
Cameratraining

 

E-learning


Door het aanbieden van de e-learning modules zijn deze trainingen altijd toegankelijk voor medewerkers van NH Media, collega’s van lokale omroepen en stagiaires. Hieronder zijn de e-learning modules van NH Academie te vinden. Wil je toegang tot deze e-learning modules? Stuur dan een mail naar de opleidingscoördinator van NH Media: [email protected].