CAMPAGNE VERDUBBELAAR
CAMPAGNE VERDUBBELAAR


ADVERTEER EN PROFITEER

VERDUBBEL JOUW CAMPAGNE


De zomer is begonnen en we kunnen weer gaan en staan waar we willen. Hét moment om jouw doelgroep te laten weten wat je in huis hebt. Laat dus van je horen en bereik met je commercial heel Noord-Holland. We doen er nog een schep bovenop. Bij inkoop tot en met 21 september verdubbelen we jouw reclamecampagne voor 2022. Zo verdubbel je dus ook de impact en haal je meer uit je regio. Adverteren was nog nooit zo voordelig!

Ligt er al een kant-en-klare commercial op de plank? Top! Ben je nog niet zover? Je mag je wens ook helemaal aan ons uitbesteden: van concept tot en met de uitvoering. We brengen je snel en voordelig op het juiste spoor. Ben je benieuwd welke campagne voor jouw organisatie het beste werkt en wil je meer informatie over adverteren op radio, tv en online in de regio?  Wij helpen je graag verder, deze zomer en daarna!NEEM DIRECT CONTACT OP EN VERDUBBEL DE IMPACT VAN JOUW CAMPAGNE  Profiteer deze zomer van onze CAMPAGNE VERDUBBELAAR.
  Neem direct contact op.   


   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5


  Waarom?


  Je kunt kiezen uit een wereld aan mogelijkheden als je bij ons adverteert. Wat heb je daarvoor nodig? Een online-, radio- of een tv-commercial of een mix ervan? Alleen adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Een inhaker plaatsen? Het kan allemaal!


  Voordelen:
  ✓ Groot bereik in Amsterdam en Noord-Holland.
  ✓ Adverteren in een betrouwbare mediaomgeving verhoogt merkvoorkeur.
  ✓ Maak gratis gebruik van onze media-expertise, advies en begeleiding.


  De actievoorwaarden vind je hier.