VERDUBBEL GRATIS JOUW CAMPAGNE

DE VOORDEELREGEL


Na een rommelige fase met veel onderbrekingen brengen wij de vaart terug in het spel. Dus, even kappen met balletje breed en tikkie terug. Het is tijd voor die geniale steekpass tussendoor. Tot 11 juli biedt NH Media en AT5 jou flink wat extra speelminuten, van de aftrap tot het eindsignaal sta je in de schijnwerpers. Het mooiste van alles: al die minuten en vertoningen kosten in de actieperiode slechts de eerste helft van het tarief.

Gooi er nog een schaar uit en de geef de concurrentie het nakijken. Kies je hoek en … BAM!
En die bal? Die was altijd al van jou en die blijft van jou.

Wil je direct aan de slag of heb je nog vragen? Onze media-adviseurs zijn bereikbaar op 088 8 505 505, via [email protected] of vul het formulier hieronder in.
Maak snel een afspraak en ontvang gratis een bal
Deel deze actie


  Ja, natuurlijk wil jij profiteren van de VOORDEELREGEL.
  Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen snel contact met je op


   

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).


  ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5

  Waarom?


  Je kunt kiezen uit een wereld aan mogelijkheden als je bij ons adverteert. Wat heb je daarvoor nodig? Een online-, radio- of een tv-commercial of een mix ervan? Alleen adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Een inhaker plaatsen? Het kan allemaal!
  Voordelen:
  ✓ Groot bereik in Amsterdam en Noord-Holland.
  ✓ Adverteren in een betrouwbare mediaomgeving verhoogt merkvoorkeur.
  ✓ Maak gratis gebruik van onze media-expertise, advies en begeleiding.