Vacature:
Regioverslaggever West-Friesland

Sta jij met je poten in de West-Friese klei en wil je inspirerende en pakkende verhalen maken? Altijd je ogen en oren gespitst voor nieuwtjes die je op straat, op een verjaardag of in je eigen netwerk tegenkomt? Ken je de regio West-Friesland goed , ben je veelzijdig en op zoek naar een uitdagende baan? Dan zoeken we jou!


Regioverslaggever West-Friesland


36 uur per week

Wat ga je doen als regioverslaggever?

Als regioverslaggever in West-Friesland ken jij het gebied als geen ander. Een gebied dat bestaat uit zeven gemeenten, van Hoorn tot Medemblik en van Opmeer naar Enkhuizen. Een regio beroemd om haar agrarische sector, de toeristische driehoek maar zeker ook de stedelijke cultuur.

Je bent zichtbaar, benaderbaar en gedreven om op journalistieke manier verhalen bloot te leggen en bezit een sterke teamgeest. Als regioverslaggever (mojo/camjo) ga je zelfstandig op pad om reportages te filmen, te monteren, artikelen te schrijven en toe te lichten op radio. Je werkt online first. Je hebt durf en lef om buiten de gebaande paden te denken en met creatieve invalshoeken te komen.


Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals, verhalenvertellers die onderscheidende journalistieke producties leveren voor app, website, social media, radio en tv. Als regioverslaggever werk je vanuit West-Friesland. Dit doe je deels vanuit huis en vanuit de kantoorlocaties in Alkmaar of in Enkhuizen bij streekomroep WEEFF waar we een gezamenlijke nieuwsredactie mee vormen. De centrale redactie zit in het M-gebouw in Hilversum.


Wie zoeken wij? 

  • Je kunt een nieuwsitem produceren, filmen (mojo en camjo), monteren en artikelen schrijven;
  • Je hebt aantoonbare journalistieke ervaring, of geschoold ofwel werkervaring;
  • Je bent creatief, origineel en vindingrijk;
  • Je kunt zelfstandig en flexibel werken;
  • Je hebt affiniteit met de regio West-Friesland.


Wat krijg je ervoor terug?

Deze functie zit volgens de omroep CAO in schaal G en wij bieden je een salaris tussen de €3.120,- en €4.750,- euro bruto per maand. Uiteraard kijken we daarbij naar jouw ervaring en kennis. Verder krijg je vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering 6%. We bieden je een leaseauto, laptop, cameraset en een Iphone 14 Pro. Tot slot krijg je iedere 3 jaar een budget van €500 euro om je thuiswerkplek in te richten.


Solliciteren:

Heb je interesse of ben je benieuwd of het werk als regioverslaggever wat voor je is? Mail dan voor 15 januari 2024 jouw CV met motivatiebrief naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Bos via [email protected] of telefoonnummer 06 304 265 06. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!.

Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Publieke Omroep Amsterdam (POA).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)