Vacature:
Samensteller 

Wil je werken op een jonge, talentvolle en dynamische redactie? Geloof jij ook dat je met regionale journalistiek hét verschil kunt maken? Wat goed! Want NH Media zoekt voor de centrale redactie in Hilversum een: 

Samensteller

Als samensteller ben je de spin in het web van het dagelijkse nieuws. Jij weet wat er aan de hand is in Noord-Holland. En nog belangrijker: je weet hoe je dat nieuws wilt delen en vertellen. Via onze site, sociale media, maar ook op televisie en radio. 

 

Hoe jouw werk eruit ziet? Roos is samensteller, en zegt er dit over: “Verhalen samen beter maken, vind ik het leukste dat er is. Ik zet de koers van de dag uit en houd het overzicht in de fijne chaos die er heerst op een nieuwsredactie. Ik denk mee over verhalen en hoe we die uitserveren. Ik krijg energie van feedback geven en het helpen van collega’s om elke dag beter te worden. En oh ja: het is handig als je knopen durft door te hakken en problemen kan oplossen.”  

 

Wat krijgen je ervoor terug? Deze functie zit volgens de omroep CAO in schaal G en wij bieden je een salaris tussen de €3.500 en €4.500 euro bruto per maand. Uiteraard kijken we daarbij naar jouw ervaring en kennis. Verder krijg je vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering 6%. We bieden je een NH laptop en een Iphone 14 Pro, en tot slot krijg je iedere 3 jaar een budget van €500 euro om je thuiswerkplek in te richten. 

 

…genoeg over ons. Wij zijn benieuwd naar jou! Heb je belangstelling voor deze baan? Kom dan gezellig langs en drink een kop koffie/thee met ons, dan praten we er in een informeel gesprek verder over.  

 

Heb je interesse/ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is of ben je gewoon benieuwd of deze samenstellersfunctie wat voor je is? Solliciteer dan nu. Stuur een mail naar [email protected] of bel: 06-52470174. Oh ja! Roos schuift natuurlijk ook aan, zij weet het beste hoe deze nieuwe uitdaging er voor jou uit gaat zien. 


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Publieke Omroep Amsterdam (POA).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)