Verslaggever ‘t Gooi


NH Nieuws is de belangrijkste nieuwsbron van en voor Noord-Holland. We zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die hoogwaardige journalistieke content leveren voor app, website, social media, radio en tv. De nieuwsredactie richt zich op de lokale samenleving waar mogelijk in samenwerking met lokale partners. Onze verslaggevers werken daarom vanuit de regio. Voor onze regio ‘t Gooi zoeken wij een:
Verslaggever ‘t Gooi
(36 uur per week)

Je komt uit de regio en hebt een neus voor regionaal nieuws. Je bent het liefst buiten, in je gebied, op zoek naar mooie verhalen die veel mensen aangaan en die impact hebben. Je hebt geen kantoormentaliteit en bent gedreven. Je bent een echte nieuwsjager die zich in onderwerpen vastbijt. Je beschikt over lokale kennis, je ontmoet elke dag nieuwe mensen en breidt je netwerk uit. Zo krijg je steeds meer eigen verhalen. Je bent een ervaren camjo en crossmediale verslaggever. Jouw verhalen sprankelen, raken en zijn origineel. Ze verrassen in beeld en in tekst en je zoekt verdieping waar het nodig is. Je schrijfvaardigheid is goed en je voelt je thuis in de online wereld.

Je netwerk bestaat uit collega’s van lokale omroepen en vooral mensen, organisaties en bedrijven in jouw gebied. Je houdt een gezonde afstand van het gezag, omdat het jouw taak is het systeem te controleren te toetsen.
Functie-eisen:
 • Je komt uit ‘t Gooi, bent daar geworteld en kent het gebied
 • Je hebt ruime journalistieke ervaring en hebt ervaring als redacteur/verslaggever
 • Je beschikt over een uitgebreid netwerk
 • Je hebt ervaring in en kennis van online
 • Je bent creatief, origineel en vindingrijk, je denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent proactief, origineel en resultaatgericht. Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent in staat om gebruik te maken van verschillende informatiebronnen. Je kunt informatie analyseren en je trekt de juiste conclusies

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris volgens de omroep cao, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd.
Interesse?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 27 augustus naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Baltus, Chef Nieuws: 06 55 750 446 06 55 750 446


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)