Vacature:
Verslaggever/Redacteur Noordkop

NH Nieuws wil verankerd zijn in de lokale samenleving omdat nieuws om mensen draait. We hebben oog voor de grote én de kleine zaken. We zien niet alleen de problemen, we zien ook oplossingen. We kijken over figuurlijke en letterlijke grenzen heen en willen inspireren met relevante en oorspronkelijke verhalen. Om onze redactie te versterken zoeken wij een:Verslaggever/Redacteur Noordkop (36 uur)

Profiel

Als verslaggever/redacteur Noordkop kun je een verhaal van kop tot staart bedenken, opzetten en publiceren op onze diverse kanalen. Je bent creatief en kritisch naar autoriteiten.

Een bevlogen verhalenverteller zonder kantoormentaliteit. Je werkt wanneer het nodig is. Je bent nieuwsgierig en weet hoe je een netwerk moet opbouwen. Nieuws en ontwikkelingen vertaal je probleemloos naar de menselijke maat. Je bent uitstekend in staat om te werken met (bewegend) beeld en tekst.

Behalve pro-actief ben je ook in staat om goed samen te werken. Je draagt relevante follow-ups aan bij actualiteiten en doet regelmatig een suggestie voor een achtergrond- of onderzoeksverhaal.

Als verslaggever/redacteur Noordkop verwachten we dat je je dagelijks met verhalen uit de regio Noordkop bezighoudt. Wat vragen we van jou?


 
 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep-cao ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. We bieden in eerste instantie een dienstverband aan voor de duur van een jaar.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan een motivatiebrief met cv naar [email protected], of vul het formulier hieronder in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stef Cornelissen, Chef Nieuws a.i. via 088 850 50 50.

Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)