Vacature:
Verslaggever/Redacteur Alkmaar

NH Nieuws wil verankerd zijn in de lokale samenleving omdat nieuws om mensen draait. We hebben oog voor de grote en de kleine zaken. We zien niet alleen de problemen, we zien ook oplossingen. We kijken over figuurlijke en letterlijke grenzen heen en willen inspireren met relevante en oorspronkelijke verhalen. Om onze redactie te versterken zoeken wij een:
Verslaggever/Redacteur Alkmaar (36 uur)


Profiel

Als verslaggever/redacteur Alkmaar kun je een verhaal van kop tot staart bedenken, opzetten en publiceren op onze diverse kanalen. Je bent creatief en kritisch naar autoriteiten. Een bevlogen verhalenverteller zonder kantoormentaliteit. Je werkt wanneer het nodig is. Je bent nieuwsgierig en weet hoe je een netwerk moet opbouwen. Nieuws en ontwikkelingen vertaal je probleemloos naar de menselijke maat. Je bent uitstekend in staat om te werken met (bewegend) beeld en tekst. Behalve pro-actief ben je ook in staat om goed samen te werken. Je draagt relevante follow-ups aan bij actualiteiten en slaagt er regelmatig in om een suggestie te doen voor een achtergrond- of onderzoeksverhaal. Als verslaggever/redacteur Alkmaar verwachten we dat je je dagelijks met Alkmaars nieuws of Alkmaarse verhalen bezighoudt. Woonachtig zijn in Alkmaar of ruime ervaring hebben met Alkmaars nieuws is voor ons dan ook een voorwaarde. Ook beschik je over een relevant netwerk in de stad.
Waar ga je je mee bezighouden?

 
 
Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep cao ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. We bieden een dienstverband aan voor de duur van zes maanden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan een motivatiebrief met cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Gremmee, coördinator Alkmaar en Noordkop, 088 850 50 50.

Deel deze vacature
Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)