Vacature:
Redacteur/samensteller
centrale redactie

Bij NH geloven we in de kracht van lokaal en regionaal nieuws. Om zo relevant mogelijk te zijn, brengen regioredacties het nieuws vanuit de tien regioplatformen op onze website, app, socials, radio en tv. Voor onze centrale redactie in Hilversum zijn wij op zoek naar:


Redacteur/Samensteller centrale redactie
36 uur per week

Wat ga je doen?

Als samensteller ben je verantwoordelijk voor onze site en zorg je ervoor dat onze verhalen op de juiste manier worden verteld en ze kwalitatief aan alle eisen voldoen. Je geeft op de dag inspirerend leiding aan een team van redacteuren en verslaggevers. Op die manier ben je de spin in het web van onze regiokoers. Een koers die gelooft in mensen en hun verhalen.


Je werkt op de Centrale Redactie van NH in Hilversum.


Je bent een talentvolle journalist die opveert bij nieuws en bruist van de ideeën. Je houdt ervan die verhalen te vertellen en weet hoe je ze het beste online kunt verwerken. Je weet dat je bij een omroep werkt die online, radio en video combineert. Je bent niet bang om cijfers en data te gebruiken om onze journalistiek nóg beter te maken!


Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante lokale of journalistieke ervaring en affiniteit met Noord-Holland;
 • Je kent de nieuwsvisie van NH en draagt deze uit;
 • Je bent creatief, origineel en vindingrijk, je denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent proactief, origineel en resultaatgericht. Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent in staat om gebruik te maken van verschillende informatiebronnen. Je kunt informatie analyseren en je trekt de juiste conclusies;
 • Je hebt kennis van en visie op (online) journalistiek;
 • Je verstaat de kunst van verhalen vertellen in tekst en beeld.


Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep-CAO is ingedeeld, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd in schaal G.


Solliciteren?

Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 17 maart 2023 naar [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen met Antal Crielaard (Coördinator centrale redactie), telefoonnummer: 088 850 50 50.


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)