Vacature:

Project Medewerker (24 uur)

Ben je een administratieve duizendpoot en heb je ervaring met Office - met name Excel? Ben je punctueel, een aanpakker en stressbestendig? Ben je communicatief sterk en een teamspeler? Dan zoeken we jou en willen we je graag snel spreken!

Wij zijn AT5. Voor alle Amsterdammers maken we al 30 jaar onafhankelijk nieuws en informatie over de stad. Met video, tekst en audio van hoge kwaliteit bereiken we dagelijks honderdduizenden inwoners. Met verhalen die wijzer maken, prikkelen, verbinden en tot denken aanzetten. We zijn nieuwsgierig, kritisch, toegankelijk en onbevooroordeeld, met een herkenbaar vleugje Amsterdamse lef en humor.


Naast het Nieuws produceert AT5 jaarlijkse vele programma’s i.s.m. partners, fondsen en subsidies. Enkele voorbeelden van dit soort programma’s zijn Het Verkeer,  Bouw Woon Leef, Amsterdammer van het Jaar en CHANG. Daarnaast zenden we ook programma’s onder licentie uit (MOKUM, Politieke Spelletjes en Lieve Vincenzo). Deze programma’s zijn allemaal terug te zien op AT5.nl. Op deze afdeling hebben we plek voor een Project Medewerker (24 uur).


Wat we vragen.

• Ervaring met projectmatig werken;
• Bekend met Office (Excel) en projectmanagement-tools zoals Trello;
• Verantwoordelijk voor het contractbeheer van de contracten die je samen met het hoofd van de afdeling opstelt;
• Een teamspeler als het gaat om het bewaken en coördineren van de gemaakte afspraken. Zowel in- als extern;
• AT5 is een lokale publieke omroep en dient zich te houden aan de mediawet ‘Publieke Omroep’. Kennis van de wet is een pré.

Wat we bieden.

• Een afwisselende baan, een leuke werkplek (vanaf eind 2022 ook nog in het centrum van Amsterdam) en ruimte om je eigen creativiteit los te laten op de leukste stad denkbaar;
• Een marktconform salaris en andere goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Je reactie met je werkervaring en motivatie kun je mailen naar [email protected]. Uiteraard kun je ook mailen voor vragen over deze functie.

Bij AT5 werken ongeveer 37 mensen. In Amsterdam wonen ruim 850.000 mensen met 180 verschillende nationaliteiten. Het liefst zien we zo veel mogelijk nationaliteiten op onze redactie. Amsterdammers (v/m/x) met een diverse afkomst worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.

Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)