Planner


NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. Voor NH Media zijn we op zoek naar een:
Planner (36u)


Wat ga je doen?
Als planner ben je een belangrijke spil binnen de organisatie. Je deelt, aan de hand van gegeven richtlijnen, de medewerkers van de redactie in. Je vult de roosters voor langere termijn in en draagt zorg voor de verwerking van de roosters in het roostersysteem en de overige administratieve afhandeling. Je verwerkt mutaties, regelt personeelsinzet bij extra geplande uitzendingen/producties en bij ziekte. Je bekijkt de mogelijkheden voor wijziging in de lopende roosters. Indien nodig huur je, volgens de gegeven richtlijnen, freelance medewerkers in. Je bent aanspreekpunt voor acute roostermatige zaken.


Wat verwachten wij van jou
Een flexibele en klantgerichte kandidaat met enige werkervaring als planner binnen de omroep. Kennis van planningspakket ‘Prompt’ is een pré. Je kunt goed samen-, maar ook zelfstandig werken. Je hebt een goed analytisch vermogen, je bent communicatief sterk en je bent goed in het afwegen van diverse belangen binnen de organisatie. Je kunt goed omgaan met vertrouwelijke en/of privacygevoelige info.
Het bedrijf is in beweging. We verwachten van de kandidaat een proactieve rol om de aansluiting tussen planning, redactie, online en productie te optimaliseren.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische omgeving, een salaris dat volgens de omroep CAO ingedeeld is in salarisklasse F, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. De kandidaat wordt ingeschaald op basis van ervaring en opleiding. De standplaats is Amsterdam.
Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met CV uiterlijk vóór 14 juni naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janet Verheijen, Coördinator Planning & Productie:088-8505050.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)