Planner/Producer


NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. Voor NH Media zijn we op zoek naar een:
Planner/Producer (36u)


Wat ga je doen?
Je verzorgt planning- en productionele werkzaamheden voor nieuws en evenementen voor onze NH Media merken. Je stelt bedrijfsmatige optimale planningen op voor zowel redactie, facilitair als voor projecten. Daarbij hou je rekening met wet- en regelgeving, CAO bepalingen, bedrijfsregeling e.d. Je stuurt op een optimale bezettingsgraad. Je bent ook verantwoordelijk voor het inplannen van freelancers. Je verricht daarnaast ook organisatorische werkzaamheden bij producties danwel projecten.
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een talent met hbo werk- en denkniveau en ruime relevante werkervaring met productioneel werk (ook op locatie). De Planner/Producer die wij zoeken:
 • Is een kei in het opstellen van een waterdichte planning
 • Heeft financieel inzicht en is budgetbewust
 • Is in staat om meerdere producties tegelijkertijd te produceren
 • Is initiatiefrijk en heeft een proactieve houding
 • Is communicatief vaardig en heeft een probleemoplossend vermogen
 • Is accuraat en flexibel
 • Heeft een dienstverlenende instelling
 • Kennis van productie- en uitzendtechniek is een pre
 • Heeft rijbewijs B en een 24/7 mentaliteit

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve, dynamische en leerzame omgeving. Salariëring conform de omroep cao, 6% eindejaarsuitkering en een mobiele telefoon.
Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv voor 1 december 2020 naar [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ib Haarsma, Hoofdredacteur, tel: 088-8505050.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)