Vacature:

Office Manager (32 uur)

Ben je een administratieve duizendpoot met ervaring in een mediabedrijf?
Kun je werken met Office - met name Excel? Ben je punctueel, een aanpakker en stressbestendig? Ben je ook nog communicatief sterk en een teamspeler? Dan willen we je graag snel spreken!

Wij zijn AT5. Voor alle Amsterdammers maken we al 30 jaar onafhankelijk nieuws en informatie over de stad. Met video, tekst en audio van hoge kwaliteit bereiken we dagelijks honderdduizenden inwoners. Met verhalen die wijzer maken, prikkelen, verbinden en tot denken aanzetten. We zijn nieuwsgierig, kritisch, toegankelijk en onbevooroordeeld, met een herkenbaar vleugje Amsterdamse lef en humor.


Naast het nieuws produceert AT5 jaarlijkse vele programma’s i.s.m. partners, fondsen en subsidies. Enkele voorbeelden zijn Het Verkeer, Cultuurmakers, Bouw Woon Leef, Amsterdammer van het Jaar en CHANG. Daarnaast zenden we ook programma’s onder licentie uit. Deze programma’s zijn allemaal terug te zien op AT5.nl en op tv.


We hebben plek voor een office manager (32 uur)

Wat je gaat doen.

Je werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit administratieve taken zoals het opstellen van contracten en licentieovereenkomsten, het up-to-date houden van projectmappen en notuleren van MT-vergaderingen. Het is een afwisselende baan waarin je nauw samenwerkt met je collega’s. Je bent van begin tot aan het eind betrokken bij de programma’s die we maken en je doet ondersteunend administratief werk voor directie en hoofdredactie.

Wat we vragen.

• Ervaring met projectmatig werken
• Bekend met Office (Excel)
• Ervaring met contractbeheer
• Een teamspeler
• Je bent punctueel en werkt gestructureerd  
• Juridische kennis (Mediawet) is een pré (of de bereidheid om je hierin te verdiepen)

Wat we bieden.

• Een afwisselende baan op een leuke werkplek (eind 2022 verhuizen we naar het centrum van Amsterdam)
•  De ruimte om je eigen creativiteit los te laten op de leukste stad denkbaar
• Een marktconform salaris en andere goede arbeidsvoorwaarden


Enthousiast?

Reageer dan uiterlijk 2 oktober 2022 door je motivatie en werkervaring te mailen naar Mark Pier via [email protected] Uiteraard kun je ook mailen voor vragen over deze functie.

Bij AT5 werken ongeveer 37 mensen. In Amsterdam wonen ruim 850.000 mensen met 180 verschillende nationaliteiten. Het liefst zien we zo veel mogelijk nationaliteiten op onze redactie. Amsterdammers (v/m/x) met een diverse afkomst worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.

Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)