Vacature:
HR Medewerker

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. We zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met Stichting Publieke Omroep Amsterdam (POA: AT5 en SALTO). Voor onze Human Resources afdeling zijn we op zoek naar een:


HR Medewerk(st)er (24-36 uur)


Werk jij graag met en voor mensen? Heb jij oog voor een goede dienstverlening? Wil je meegroeien in de mediawereld? Mooi!
Lees dan snel verder.

Wie ben jij?

Dagelijks schakelen tussen verschillende HR onderwerpen- en werkzaamheden is je op het lijf geschreven. Je bent servicegericht, secuur en bovenal ben je communicatief sterk, enthousiast en initiatiefrijk. Je kunt strak plannen en organiseren en hebt een goed gevoel voor prioritering. Je hebt een luisterend oor en bent niet op je mondje gevallen. Met jouw kijk op zaken ontwar je tijdig (mogelijke) knelpunten in processen en jouw daadkracht leidt naar oplossingen.

Een volle HR-mailbox kan je gemakkelijk aan. De mails en verzoeken verwerk je met de nodige vertrouwelijkheid, zorgvuldigheid en snelheid. Je weet wanneer het nodig is om collega’s aan te haken. Je bent een kei in het verwerken van (salaris)mutaties. Je hebt kennis en ervaring in het werken met personeelsinformatiesystemen. Wijzelf werken voornamelijk met MS Office en het personeelsinformatiesysteem HR2day. Ervaring met dit systeem is een pré.

Jouw kennis van de actuele arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving is up-to-date. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in bijvoorbeeld HRM en hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.Dit worden (onder meer) jouw verantwoordelijkheden:
 
 

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een bedrijf dat altijd streeft naar beter. Je werkt in een klein, professioneel HR team. Er is ruimte voor een groeiende verantwoordelijkheid en het up-to-date houden van je vakkennis. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de omroep-cao (schaal F), waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. De standplaats is op dit moment Amsterdam. In november dit jaar verhuist NH Media naar Hilversum.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je motivatiebrief met cv naar [email protected], of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marlies Bosman via telefoonnummer: 088 850 50 50.

Deel deze vacature


 
 
Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)