Vacature:
HR Adviseur

NH is het regionale publieke mediabedrijf van Noord-Holland en vertelt verhalen die verteld moeten worden. Dat gebeurt op z'n Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv.  NH heeft een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. NH en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. Voor onze afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een:


HR Adviseur
24-32 uur per week

Wat ga je doen?


Je bent aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers over HRM gerelateerde zaken voor zowel NH Media als AT5 (Stichting Publieke Omroep Amsterdam). Je bent een sparringspartner voor leidinggevenden en adviseert over in- door- en uitstroom. Je hebt een eigen aandachtsgebied/portefeuille waar je werkzaam voor bent. Je bewaakt de juiste toepassing van de CAO en regelingen. Je bent verantwoordelijk voor verzuimpreventie en begeleiding. Je kent daarom alle ins en outs van de Wet Verbetering Poortwachter. Als onderdeel van het HRM team draag jij je steentje bij aan het verder optimaliseren en professionaliseren van de afdeling. Je draagt zorg voor het zelfstandig opzetten en uitvoeren van diverse HRM gerelateerde projecten rondom thema’s die binnen de organisatie (gaan) spelen. Bij afwezigheid van de Manager HRM ben jij het eerste aanspreekpunt.

 

Wat breng je mee?

 • Jij bent een zelfstandige, integere allround HR Adviseur en voelt je thuis in een dynamische en creatieve omgeving. Zo beweeg je je makkelijk door de organisatie en ben je organisatiesensitief;
 • Afgeronde hbo-opleiding in bijvoorbeeld HRM;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Jouw kennis van de actuele arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving is up-to-date;
 • Je biedt een luisterend oor, bent empathisch en bent niet op je mondje gevallen;
 • Kennis van HR2day is een pré en ervaring met projectmatig werken is een vereiste.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een bedrijf dat altijd op zoek is naar verbetering;
 • Een aanstelling in eerste instantie voor een jaar met de intentie om dit voor onbepaalde tijd te verlengen;
 • De functie is, conform de CAO voor het Omroeppersoneel ingedeeld in schaal G. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt op max € 4.377,65 bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • 200 verlofuren (op fulltime basis) en een eindejaarsuitkering van 6%;
 • Naast het werken in Hilversum (M-gebouw) en Amsterdam (OBA Oosterdok) is er de mogelijkheid om flexibel te werken;
 • Een hecht HRM team met ruimte genoeg om je te ontwikkelen;
 • Je rapporteert aan de Manager HRM.


Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en zie jij het als een uitdaging om ons HRM team te versterken? Reageer dan direct. Wij vinden diversiteit belangrijk en nodigen daarom iedereen die zich aangesproken voelt van harte uit om te reageren. Mail uiterlijk 12 maart a.s. jouw CV met motivatiebrief naar [email protected] Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marlies Bosman (Manager HRM) via telefoonnummer: 088-850 5716.


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)