Coördinator Planning & Productie


NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. Voor NH Media zijn we op zoek naar een:
Coördinator Planning & Productie (m/v)
(32 - 36 uur)

Profiel
Als Coördinator Planning & Productie rapporteer je aan de Hoofdredacteur en vertaal je het redactionele beleid naar een praktisch uitvoerend beleid voor wat betreft planning en productie. Je geef richting aan een adequate en efficiënte uitvoering van het operationele productieproces. Je stelt (samen met de Business Controller) de (meerjaren) redactiebegroting op en je beheert de vastgestelde budgetten. Daarnaast verzorg je periodiek management informatie en houd je regelmatig evaluaties van uitgevoerde projecten. Je past de werkafspraken en de inrichting van het planning- en productieproces daarop aan. Als Coördinator Planning & Productie geef je leiding aan de Producers en Planners.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een talent met hbo werk- en denkniveau en ruime relevante en vergelijkbare werkervaring. De Coördinator Planning & Productie die wij zoeken:

  • Heeft financieel inzicht en is budgetbewust
  • Is initiatiefrijk en heeft een proactieve houding
  • Is communicatief vaardig en heeft een probleemoplossend vermogen
  • Is accuraat en klantgericht
  • Is een talent in plannen en organiseren

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de omroep CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. De standplaats is Amsterdam.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan uiterlijk 22 september a.s. je motivatiebrief met CV naar [email protected] Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Ib Haarsma via 088-850 50 50.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

 Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

Voeg hier je cv toe (Word of PDF)