Vacature:

Coördinator Regio Haarlem & IJmond

Bij NH Nieuws geloven we in de kracht van lokaal en regionaal nieuws. Om zo relevant  mogelijk te zijn, brengen regioredacties het nieuws vanuit de tien regioplatformen op onze website, app, radio en tv. Twee van die regioplatformen zijn Haarlem en IJmond. Onze verslaggevers werken ook vanuit die regio’s. Voor deze redactie zijn wij op zoek naar:


Coördinator Regio Haarlem & IJmond
36 uur per week
Wat ga je doen?

Als coördinator van de twee regioteams ben je meewerkend voorman/vrouw en een bevlogen aanjager die de Chefs Nieuws kan helpen de organisatie om te vormen tot een eigentijdse nieuwsorganisatie, die oorspronkelijke verhalen brengt en is geworteld in de samenleving.


Je beheert de online platformen op website en app en zorgt voldoende dynamiek en continuïteit in de bezetting. Je houdt de formatering van de platformen in de gaten en zorgt voor voldoende afwisseling tussen de verschillende vormen verhalen.


Je beschikt over lokale kennis en hebt een netwerk dat zich voortdurend uitbreidt, zodat je weet wat er in de regio speelt.


Je geeft op een coachende wijze leiding aan de medewerkers in je team. Je voert startgesprekken, voortgangsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Dankzij jouw begeleiding ontwikkelen zij zich tot uitstekende regiojournalisten.


Je werkt vanuit de regio maar zorgt ook voor binding met de andere regioredacties en de Centrale Redactie in Hilversum.


Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante lokale of journalistieke ervaring en affiniteit met de regio Haarlem en IJmond
 • Je hebt ervaring met leidinggeven
 • Je kent de nieuwsvisie van NH en draagt deze uit
 • Je bent een bevlogen verhalenverteller zonder kantoormentaliteit
 • Je bent creatief, origineel en vindingrijk, je denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent proactief, origineel en resultaatgericht
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent in staat om gebruik te maken van verschillende informatiebronnen
 • Je kunt informatie analyseren en je trekt de juiste conclusies
 • Je hebt kennis van en visie op (online) journalistiek


Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving. Een salaris volgens de omroepcao, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd.


Solliciteren?

Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacky de Vries of Stef Cornelissen, Chef Nieuws, via telefoonnummer: 088 850 50 50.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)