Business Controller


NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. Voor ons prachtige cross-mediale bedrijf zoeken wij een:
Business Controller (32 - 36 uur)
Profiel
Je werkt op het grensvlak van finance en de business en je realiseert je dat je verschillende “klanten” in de organisatie hebt. Een greep uit je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:


 • Het opstellen van begrotingen, periodieke forecasts en business cases in samenwerking met de budgethouders
 • Sparring partner voor het management team en collega’s in de business
 • Vertalen van strategische doelstellingen in begrijpbare en hanteerbare KPI’s
 • Opzetten en verzorgen van periodieke management informatie
 • Zorgen voor de verbinding van de business met finance (zowel in informatievoorziening als de processen en systemen)
 • Initiëren en bijdragen aan verbeter- en efficiency trajecten
 • Samen met de projectmanager NH-Lokaal zorgen voor goede operationele- en financiële inzichten/efficiency in ons strategische meerjarenproject NH-Lokaal
 • Sparringpartner en adviseur op de zakelijke en juridische aangelegenheden rond Partner Content
 • Opzetten van een inkoop- en contracten proces/administratie
 • Zorgen voor het aanvragen en verantwoorden van subsidies

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een controller die zich thuis voelt in een dynamische en creatieve omgeving. Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding bij voorkeur in een (bedrijfs-)economische richting en minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een mediabedrijf dan wel sterke affiniteit met (regionale) nieuwsvoorziening. Je bent in staat om finance met de andere afdelingen te verbinden en weet zelfstandig je weg in het bedrijf te vinden. Weerstand zie je als een uitdaging niet als een probleem. Je begrijpt onze “business” en geeft zowel gevraagd als ongevraagd adviezen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de omroep CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. De standplaats is Amsterdam.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan uiterlijk 31 januari a.s. je motivatiebrief met CV naar [email protected] Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Eelco Versteeg (Manager Finance & Operations en wellicht dus je toekomstig leidinggevende) via 088 850 50 50.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)