Vacature:
Assistent-Controller

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. We zijn een innovatieve organisatie met gedreven professionals; verhalenvertellers die relevante journalistieke content leveren voor app, website, social media, radio en tv. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met Publieke Omroep Amsterdam (waaronder ook AT5). Ben jij een enthousiaste assistent-controller die zich thuis voelt in een dynamische en creatieve omgeving? Wil jij samen met je collega’s zorgen voor alle juiste, tijdige en volledige financiële rapportages? Wat goed! Want NH is op zoek naar een:


Assistent-Controller
(32-36 uur per week)


Wat ga je doen?

Als assistent-controller heb je samen met de andere collega’s van de financiële administratie een belangrijke rol bij de financiële rapportages van NH Media en Publieke Omroep Amsterdam. Je doorgrondt de business en daarmee de cijfers. Juistheid, tijdigheid en volledigheid zijn termen die je niet vreemd zijn, waarbij je continue streeft naar verbetering van de financiële processen. Als assistent-controller heb jij een veelzijdige rol waarin je veel impact kan maken.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van werkzaamheden ten behoeven van de planning & control cyclus, zoals begroting, maand- en jaarafsluitingen;
 • Opstellen van financiële rapportages en analyseren en toelichten van financiële resultaten/budgetbeheer;
 • Verwerken van periodieke financiële informatie en vaststellen juistheid en volledigheid van de (project)administratie;
 • Assisteren bij het opleveren van de jaarrekening en zorgdragen voor aanlevering van benodigde informatie aan externe accountant;
 • Controleren periodiek aansluitingen tussen diverse systemen (o.a. salarissysteem) en financiële administratie;
 • Werkzaamheden op gebied van fiscale aangiften;
 • Inhoudelijk sparringpartner van de controller;
 • Initiëren en implementeren van verbeterslagen aan financiële processen.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal 2 jaar ervaring als assistent-controller binnen een dynamische en/of sterk veranderende omgeving;
 • Een afgeronde hbo-opleiding in een economische richting;
 • Een communicatief vaardige collega met energie en standvastigheid;
 • Een teamplayer, die kan samenwerken en schakelen met collega’s uit verschillende teams;
 • Kennis van Exact Globe en Excel is pré.

 Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving. Jouw salaris is volgens de omroep CAO ingedeeld in schaal G. Uiteraard inclusief de bijbehorende 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je beloning wordt bepaalt op basis van je opgedane (werk)ervaring, opleiding en leeftijd. Daarnaast krijg je een budget ter waarde van €500,- voor het inrichten van een thuiswerkplek.

Geïnteresseerd of ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is?

Mail jouw motivatiebrief met cv uiterlijk 15 oktober 2023 naar [email protected]. Wij vinden diversiteit belangrijk en nodigen daarom iedereen die zich aangesproken voelt, van harte uit om te reageren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corine van den Berg, Financieel Controller (tel: 06-44712671) Drinken we binnenkort een kopje koffie/thee?

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Publieke Omroep Amsterdam (POA).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)