Vacature:
Regioredacteur 
AlkmaarNH Nieuws wil verankerd zijn in de lokale samenleving omdat nieuws om mensen draait. We hebben niet alleen oog voor de grote zaken, maar ook de kleine. We zien niet alleen de problemen, maar ook de oplossingen. We kijken over figuurlijke en letterlijke grenzen heen en willen inspireren met relevante en oorspronkelijke verhalen. Voor de regionale redactie zijn wij op zoek naar een:


Regioredacteur Alkmaar
36 uur per week


Als regioredacteur Alkmaar kun je een verhaal van kop tot staart bedenken, schrijven en publiceren op onze website. Je bent creatief en kritisch naar autoriteiten. Je bent een bevlogen verhalenverteller zonder kantoormentaliteit. Je werkt wanneer het nodig is. Je bent nieuwsgierig en weet hoe je een netwerk moet opbouwen. Nieuws en ontwikkelingen vertaal je probleemloos naar de menselijke maat. Je hebt een vlotte pen en kan complexe onderwerpen terugbrengen naar de kern.


Behalve pro-actief ben je ook in staat om goed samen te werken. Je draagt relevante follow-ups aan bij actualiteiten en slaagt er regelmatig in om een suggestie te doen voor een achtergrond- of onderzoeksverhaal.


Als regioredacteur Alkmaar verwachten we dat je je dagelijks met verhalen uit de regio Alkmaar bezighoudt. Je ondersteunt en werkt samen met de verslaggevers in de regio Alkmaar en spart met je team, je collega’s van andere regio’s en met de centrale redactie.


Wie zoeken wij


 • Je beschikt over aantoonbare journalistieke ervaring
 • Kennis en binding met de regio Alkmaar is een pré
 • Je kent de nieuwsvisie van NH en draagt deze uit
 • Je hebt kennis van en visie op (online) journalistiek
 • Je bent creatief, origineel en vindingrijk, je denkt in oplossingen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel en zelfredzaam


Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatief en professioneel team en een salaris dat volgens de omroep-cao ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. We bieden in eerste instantie een dienstverband voor de duur van één jaar.


Solliciteren?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Gremmee, coördinator Alkmaar, telefoonnummer: 088-8505050.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)