Regioredacteur Alkmaar


NH Nieuws is het nieuwsplatform van NH Media. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. De nieuwsredactie richt zich door middel van lokale nieuwsplatformen op de lokale samenleving, waar mogelijk in samenwerking met lokale partners. Onze verslaggevers werken vanuit de regio. Voor een van onze lokale redacties zijn we op zoek naar een:
Regioredacteur Alkmaar
36 uur per week

Je ondersteunt en werkt samen met de verslaggevers in de regio Alkmaar. Jij laat je niet gek maken en hebt overzicht. Je hebt geen kantoormentaliteit, bent gedreven. Je beschikt over lokale kennis en een netwerk, dat zich voortdurend uitbreidt. Je hebt een neus voor nieuws, mooie en relevante verhalen, je schrijfvaardigheid is goed en je voelt je thuis in de online wereld.
Je netwerk bestaat uit onder meer collega’s van lokale omroepen en vooral de mensen op straat. Je moet het niet hebben van wethouders en communicatieadviseurs. Je houdt een gezonde afstand richting het gezag, omdat het jouw taak is het systeem te controleren en te toetsen.
Wie zoeken wij
 • hJe bent flexibel en zelfredzaam
 • Je bent kritisch richting autoriteiten
 • Je beschikt over aantoonbare journalistieke ervaring
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met lokale journalistiek
 • Je woont en bent geworteld in het gebied
 • Je beschikt over journalistieke vaardigheden
 • Je kan monteren of bent bereid dit te leren
 • Je hebt geen kantoormentaliteit

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep CAO ingedeeld is in salarisklasse F/G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam.
Solliciteren?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 31 januari 2020 naar [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacky de Vries, Chef Nieuws, telefoonnummer: 088- 850 50 50.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)