Regioredacteur Alkmaar


Bij NH Nieuws geloven we in de kracht van lokaal en regionaal nieuws. Om zo relevant mogelijk te zijn, brengen regioredacties het nieuws vanuit de tien regioplatformen op onze website, app, radio en tv. Een van die regioplatformen is Alkmaar, waarbij we samenwerken met lokale partners. Onze verslaggevers werken ook vanuit die regio. Voor deze redactie zijn wij op zoek naar een:
Regioredacteur Alkmaar
36 uur per week

Je ondersteunt en werkt samen met de verslaggevers in de regio Alkmaar. Jij laat je niet gek maken en hebt overzicht. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent gedreven en gaat een stevige inhoudelijke discussie niet uit de weg. Je beschikt over lokale kennis en een netwerk, dat zich voortdurend uitbreidt. Je hebt een neus voor nieuws, mooie en relevante verhalen, je schrijfvaardigheid is goed en je voelt je thuis in de online wereld. Je schrijft met name voor het online regioplatform, spart met je team, je collega’s van andere regio’s en met de centrale redactie in Amsterdam.
Je netwerk bestaat uit onder meer collega’s van lokale omroepen, maar vooral ook de mensen op straat. Je moet het niet hebben van wethouders en communicatieadviseurs. Je houdt een gezonde afstand richting het gezag, omdat het jouw taak is het systeem te controleren en te toetsen.
Wie zoeken wij
 • Je bent flexibel en zelfredzaam
 • Je bent kritisch richting autoriteiten
 • Je beschikt over aantoonbare journalistieke ervaring
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met lokale journalistiek
 • Je woont en bent geworteld in het gebied
 • Je beschikt over journalistieke vaardigheden
 • Je kan monteren of bent bereid dit te leren
 • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatief en professioneel team en een salaris dat volgens de omroep CAO ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam.
Solliciteren?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 11 juni a.s. naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijn Paesschen, samensteller Alkmaar, telefoonnummer: 088-8505050
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)