Regioredacteuren West-Friesland


NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij informeren, inspireren en verbinden. Dat doen we op z’n Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app’s, websites, social media, radio en tv. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport.
NH Nieuws is het journalistieke nieuwsmerk van Noord-Holland. Onze verslaggevers zijn diepgeworteld in de samenleving. We maken 24/7 relevante en betrouwbare content: geschreven berichten verrijkt met video’s, met nieuwsverhalen over echte mensen. De redactie van NH Nieuws werkt intensief samen met lokale nieuwspartners, samen vormen wij het NH Nieuws-netwerk. We hebben 248.157.773 pageviews web en app per jaar, 1.411.823 online gebruikers per maand en 716.192 tv-kijkers per week. Voor NH Nieuws zijn we op zoek naar:
Regioredacteuren West-Friesland
36 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt en werkt samen met de verslaggever in de betreffende regio. Jij laat je niet gek maken en hebt overzicht. Je hebt geen kantoormentaliteit, bent gedreven. Je beschikt over lokale kennis en een netwerk, dat zich voortdurend uitbreidt. Je hebt een neus voor nieuws, mooie en relevante verhalen, je schrijfvaardigheid is goed en je voelt je thuis in de online wereld.

Je netwerk bestaat uit onder meer collega’s van lokale omroepen en vooral de mensen op straat. Je moet het niet hebben van wethouders en communicatieadviseurs. Je houdt een gezonde afstand richting het gezag, omdat het jouw taak is het systeem te controleren en te toetsen.
Wie zoeken wij?
  • Je bent flexibel en zelfredzaam
  • Je bent kritisch richting autoriteiten
  • Je beschikt over aantoonbare journalistieke ervaring
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met lokale journalistiek
  • Je bent woonachtig in het gebied en beschikt over kennis van het gebied
  • Je beschikt over journalistieke vaardigheden
  • Je kan monteren of bent bereid dit te leren
  • Je hebt geen kantoormentaliteit

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende tijdelijke functie (6 maanden) in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep CAO is ingedeeld, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam.
Interesse?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 18 maart a.s. naar [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marije de Nijs, Eindredacteur & Coördinator, telefoonnummer: 088-8505050.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

 Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland en/of Amstel Televisie Vijf.

Voeg hier je cv toe (Word of PDF)


Direct contact?


 Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland en/of Amstel Televisie Vijf.