Regioredacteur West-Friesland


NH Nieuws is het nieuwsplatform van NH Media. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. De nieuwsredactie richt zich door middel van lokale nieuwsplatformen op de lokale samenleving, waar mogelijk in samenwerking met lokale partners. Onze verslaggevers werken vanuit de regio. Voor een van onze lokale redacties zijn we op zoek naar een:
Regioredacteuren West-Friesland
36 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt en werkt samen met een team van verslaggevers en eindredacteur in de betreffende regio. Jij laat je niet gek maken en hebt overzicht. Je hebt geen kantoormentaliteit, bent gedreven. Je beschikt over lokale kennis en een netwerk, dat zich voortdurend uitbreidt. Je hebt een neus voor nieuws, mooie en relevante verhalen, je schrijfvaardigheid is goed en je voelt je thuis in de online wereld.

Je netwerk bestaat uit onder meer collega’s van lokale omroepen en vooral de mensen op straat. Je houdt een gezonde afstand richting het gezag, omdat het jouw taak is het systeem te controleren en te toetsen.
Wie zoeken wij?
 • Je beschikt over aantoonbare journalistieke ervaring en hebt affiniteit met lokale journalistiek
 • Je bent in staat om gebruik te maken van verschillende informatiebronnen. Je kunt informatie analyseren en je trekt de juiste conclusies
 • Je kunt verhalen context bieden, breder trekken en bent creatief in het bedenken van invalshoeken
 • Je bent kritisch richting autoriteiten
 • Je hebt ervaring in en kennis van online
 • Je bent flexibel, zelfredzaam en hebt geen kantoormentaliteit
 • Je bent woonachtig in het gebied en beschikt over kennis van het gebied

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris volgens de omroep CAO, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam, maar nu vanwege de coronacrisis thuis.
Interesse?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 28 januari 2021 naar [email protected] Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marije de Nijs, Eindredacteur & Coördinator, telefoonnummer: 088-8505050.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)