Vacature:
Redacteur centrale redactie

Bij NH Media geloven we in de kracht van lokaal en regionaal nieuws. Om zo relevant mogelijk te zijn, brengen regioredacties het nieuws primair via de tien regioplatformen op onze website en app. De centrale redactie is het cement tussen deze regioredacties en is verantwoordelijk voor de overkoepelende en regio-overstijgende nieuwsverhalen en ondersteunt de regioredacties met het maken van verhalen waar nodig. Voor onze redactie zijn we op zoek naar een:


Redacteur centrale redactie
(36 uur per week)

Jouw verantwoordelijkheden?

 • Jij bent als redacteur betrokken bij de centrale redactie in Hilversum, het cement tussen onze regioredacties. Als het nodig is, val je in op één van de regioredacties;
 • Jij speurt naar relevante lokale en regionale verhalen: van snel nieuws en calamiteiten tot eigen nieuwsverhalen, human interest en achtergronden;
 • Jij verwerkt deze verhalen tot een online publicatie voor web, app of socials en denkt mee over video en radio;
 • Jij verrijkt producties van je collega verslaggevers;
 • Je werkt in afwisselende diensten. Houd rekening met vroege en late diensten!

Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals, verhalenvertellers die hoogwaardige journalistieke content leveren voor app, website, social media, radio en tv. De standplaats is Hilversum, waar een fijne werksfeer hangt onder de collega’s en waar bijvoorbeeld gezamenlijk wordt geluncht in het M-gebouw.

Wie zoeken wij?

 • Een journalist met online-ervaring op een nieuwsredactie;
 • Je bent geworteld in Noord-Holland en weet welke verhalen relevant zijn voor onze verschillende online platformen;
 • Je denkt actief mee en komt met (creatieve) ideeën;
 • Je bent goed met tekst én beeld;
 • Je kan zonder problemen schakelen tussen meerdere verhalen (en 23 tabbladen);
 • Je bent flexibel, daar horen weekenddiensten bij.

 Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving. We bieden een salaris dat volgens de omroep CAO ingedeeld is in salarisklasse G, daarbovenop bieden wij 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van (werk)ervaring, opleiding en leeftijd.

Solliciteren:

Geïnteresseerd? En is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur jouw motivatiebrief met CV voor 25 september 2023 naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Antal Crielaard, coördinator centrale redactie, telefoonnummer: 06-52470174.  


Deel deze vacature


Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Publieke Omroep Amsterdam (POA).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)