Vacature:
Redacteur/Verslaggever Amsterdam

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij informeren, inspireren en verbinden. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. NH Nieuws is de belangrijkste nieuwsbron voor Noord-Holland. We zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv. Voor NH Nieuws zijn we op zoek naar een:
Redacteur/Verslaggever Amsterdam (36 uur)


Profiel

NH Nieuws is verankerd in de lokale samenleving omdat nieuws om mensen draait. We hebben oog voor grote én kleine zaken. We zien de problemen én de oplossingen. We kijken over figuurlijke en letterlijke grenzen heen en inspireren met relevante en oorspronkelijke verhalen.
Als redacteur/verslaggever (camjo en mojo) Amsterdam kun je een verhaal van kop tot staart bedenken, opzetten en publiceren op onze diverse kanalen. Je bent creatief en kritisch naar autoriteiten. Een bevlogen verhalenverteller zonder kantoormentaliteit. Je werkt wanneer het nodig is. Je bent nieuwsgierig en weet hoe je een netwerk moet opbouwen. Nieuws en ontwikkelingen vertaal je probleemloos naar de menselijke maat. Je bent uitstekend in staat om te werken met (bewegend) beeld en tekst.
Voor jou is duidelijk dat Amsterdam een unieke positie inneemt in het Nederlandse medialandschap, maar dat veel verhalen niet stoppen bij de stadsgrens. Daarom ben je goed in staat om -al dan niet samen met een collega- een verhaal een regionale draai te geven, of om regionaal of landelijk nieuws voor Amsterdam relevant te maken.
Je draagt relevante follow-ups aan bij actualiteiten en doet regelmatig een suggestie voor een achtergrond- of onderzoeksverhaal. Behalve proactief ben je ook in staat om goed samen te werken.
Als redacteur/verslaggever Amsterdam verwachten we dat je je dagelijks met Amsterdams nieuws en Amsterdamse verhalen bezighoudt. Je woont dan ook Amsterdam of je hebt ruime ervaring hebben met Amsterdams nieuws. Ook beschik je over een relevant netwerk in de stad.
Wat neem jij mee?
 
 
Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep cao ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam.

Interesse?

Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv vóór 15 januari a.s. naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacky de Vries, Hoofd Nieuws a.i., 088 850 50 50.

Deel deze vacature
Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)