Radiopresentator/redacteur voor De Ochtendshow op NH Radio


NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij informeren, inspireren en verbinden. Dat doen we op zijn Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. NH Radio is het radiostation van en voor Noord-Holland. We brengen bijzondere verhalen van gewone mensen zoals jij en ik.
Regelmatig schuiven ook BN’ers aan bij NH Radio als gastpresentator. Wij werken ook nauw samen met AT5. Samen bereiken wij 3 op de 4 personen in Noord-Holland. Voor De Ochtendshow op NH Radio zijn we op zoek naar een:
Radiopresentator/redacteur
  • Ben je een journalistieke allesvreter?
  • Houd je van multitasken en live improviseren tijdens een drukke radioshow?
  • Kan je wennen aan vroeg opstaan?
  • Durf je jezelf te laten kennen en soms persoonlijk te zijn in de uitzending?
  • Met een grapje en wat ontregelen bovendien?
  • Kan je goed presenteren?
  • Houd je van muziek en van radio?
  • Haal je je neus niet op voor redactioneel werk voor jouw programma?

Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
De Ochtendshow op NH Radio wordt gepresenteerd door Jeanne Kooijmans. Wij zetten er graag een co-host naast die kan mee presenteren, die onderwerpen kan onderzoeken en die audio kan monteren. Dat allemaal tijdens de show. Ja, we vragen dus heel veel.
De Ochtendshow wordt daarnaast gemaakt door een nieuwslezer/nieuwsschrijver en een redacteur. Dit team is op zoek naar een betrokken, bevlogen en hardwerkende collega. Je komt dan bij de leukste radiozender van Nederland te werken met zeer enthousiaste collega’s en een echt plezierige werksfeer. Je bent als co-host van De Ochtendshow het eerste contactpunt voor vele betrokken luisteraars die dagelijks met jou wakker worden en bijgepraat willen worden over wat er speelt in Noord-Holland en wat mensen in deze provincie bezighoudt.
Solliciteren?
Luister naar NH Radio om te bedenken of je bij ons past en iets toe hebt te voegen. Is het antwoord daarop: JA, stuur dan voor 1 februari 2020 een demo, waarin je jouw beste werk in maximaal 10 minuten laat horen en een cv van je werkervaringen en interesses naar [email protected]
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Arjan Snijders (Hoofd NH Radio): 088 850 50 50
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

Voeg hier je cv toe (Word of PDF)