Vacature:
Marketing- en Communicatieadviseur

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. We zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die hoogwaardige nieuwsverhalen leveren voor apps, websites, social media, radio en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden. Voor NH Media zijn we op zoek naar een:
Marketing- en Communicatieadviseur (32-36 uur)


Profiel

Samen met de marketing- en communicatiemanager vorm je het marcom-team. Binnen jouw rol werk je met de centrale redactie, wisselende projectgroepen en stafafdelingen als HR, sales en productie. Soms pakt het marcom-team samen een project op, maar je hebt regelmatig, na een gezamenlijke aanloop, de touwtjes zelf in handen. Je bent een digital native, denkt in online mogelijkheden en je weet jouw ideeën te versterken met SEO, SEA, socials en online advertising. Je bent dus een schaap met vijf poten óf je komt een heel eind in de buurt.
Waar ga jij je mee bezighouden?
 
 
Wie ben jij?

Wij zoeken een energieke, besluitvaardige en omgevingsbewuste collega. Je kunt je inleven en bent in staat om te overtuigen. Je hebt een afgeronde relevante Hbo-opleiding in bijvoorbeeld (marketing)communicatiemanagement en hebt minstens drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring binnen de media en/of affiniteit met journalistiek is een pre. Je vertrouwt op je basisvaardigheden en bedenkt eerst de beste oplossing voordat je naar vorm en inhoud grijpt. Je bent op de hoogte van de laatste (online) marcom-rages en durft die toe te passen. Je begrijpt onze kerntaak als publieke regionale omroep en geeft zowel gevraagd als ongevraagd bruikbare adviezen. Tot slot weet je binnen anderhalve minuut drie leveranciers te vinden van blauwe ballonnen met een diameter van 90 centimeter.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een bedrijf dat altijd op zoek is naar beter. Je gaat aan de slag in een kundige en behulpzame omgeving. Er is ruimte voor een groeiende verantwoordelijkheid en het up-to-date houden van je vakkennis. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de omroep-cao, waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. De standplaats is Amsterdam. Wij verhuizen eind 2022 naar Hilversum.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan een motivatiebrief met cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvo Hennekens, 088 850 50 50.

Deel deze vacature
Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)