Vacature:
HR Medewerk(st)er
NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met Stichting Publieke Omroep Amsterdam (AT5, SALTO). Voor onze Human Resources afdeling zijn we op zoek naar een:
HR Medewerk(st)er (36 uur)


Dit worden (onder meer) jouw verantwoordelijkheden:
 
 
Wie ben jij?

Jij bent een integere HR-medewerker en je voelt je thuis in een dynamische en creatieve omgeving. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in bijvoorbeeld HRM en minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste. Administratieve bedrevenheid op HRM-vlak is gewenst. Bovenal ben jij enthousiast en initiatiefrijk. Je kunt strak plannen en organiseren en hebt een goed gevoel voor prioritering. Zorgvuldig en systematisch werken is voor jou vanzelfsprekend. Je biedt een luisterend oor en bent niet op je mondje gevallen. Met jouw kijk op zaken ontwaar je tijdig (mogelijke) knelpunten en jouw daadkracht leidt naar oplossingen. Jouw kennis van de actuele arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving is up-to-date. MS office kent voor jou geen geheimen. Verder werken wij met HR2day.


Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een bedrijf dat altijd streeft naar beter. Je gaat aan de slag in een kundige en behulpzame omgeving. Er is ruimte voor groeiende verantwoordelijkheid en het up-to-date houden van je vakkennis. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de omroep-cao (schaal F), waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. De standplaats is Amsterdam. NH Media verhuist eind 2022 naar Hilversum.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan uiterlijk 12 december je motivatiebrief met CV naar [email protected]. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marlies Bosman via telefoonnummer: 088 850 50 50.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature
Solliciteer op de functie

     Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

    Voeg hier je cv toe (Word of PDF)