Functie:
Lid Raad van Toezicht POA
Portefeuille Juridisch

De stichting Publieke Omroep Amsterdam (POA) is de beheerder van de merken AT5 en SALTO. Als licentiehouder profileren we ons als dè publieke omroep van en voor de stad. Als mediaorganisatie voor alle Amsterdammers brengen we via AT5 onafhankelijk nieuws en informatie over de stad. Via SALTO open access, verlenen we toegang en ondersteuning aan allerlei media-initiatieven van instellingen en burgers. “Met beeld, geluid en tekst van hoge kwaliteit willen we zo veel mogelijk verschillende bewoners bereiken en een podium geven. Dit doen we met verhalen die wijzer maken, prikkelen, verbinden en tot denken aanzetten. We zijn nieuwsgierig, kritisch, toegankelijk en onbevooroordeeld, met een herkenbaar vleugje Amsterdamse lef en humor. Wij zoeken een: Lid voor de Raad van Toezicht voor de portefeuille Juridisch (onbezoldigd)

Het profiel

• Je beschikt over generieke juridische ervaring, bij voorkeur op het gebied van arbeidsrecht
• Bestuurlijke en/of toezichthoudende ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk
• Je hebt aantoonbare affiniteit met de (lokale) media en/of de culturele- en maatschappelijke sector in Amsterdam
• Je beschikt over de algemene competenties die gelden voor de leden van de Raad van Toezicht, die zijn opgenomen in het profiel van de Raad van Toezicht
• De Raad van Toezicht is sparringpartner van de directeur-bestuurder m.b.t. het beleid, strategie en meerjarenplannen van de organisatie

We streven naar een diverse samenstelling van de Raad van Toezicht.Interesse?

Je interesse kun je kenbaar maken door je cv met motivatiebrief te mailen naar: A. Ebbinge, bestuurssecretaris. Wij ontvangen deze graag uiterlijk 19 juni a.s.

Wil je meer informatie of het volledige profiel van de Raad van Toezicht? Ook dan kun je terecht bij de bestuurssecretaris.

Het betreft een onbezoldigde functie.

Deel deze vacature