Freelance Redacteur
Centrale Redactie

NH Nieuws is verankerd in de lokale samenleving. Daar waar het nieuws om mensen draait. We kijken verder dan alleen het grote nieuws. We hebben juist oog voor het kleine. We zien liever oplossingen dan problemen en stappen daarvoor over grenzen. We willen inspireren met relevante en oorspronkelijke verhalen. Voor de centrale redactie zijn we op zoek naar een gedreven:


Freelance redacteur


Wat ga je doen?


Als redacteur bedenk, verwerk en publiceer je een verhaal. Je hebt een voorliefde voor online, maar weet dat NH Nieuws ook radio en televisie maakt. En dat jij daar een bijdrage aan kunt leveren.

Je bent creatief en kritisch naar autoriteiten. Een bevlogen verhalenverteller zonder kantoormentaliteit. Nieuws en ontwikkelingen vertaal je probleemloos naar de menselijke maat. Je bent uitstekend in staat om te werken met tekst en (bewegend) beeld.


Wie zoeken wij?


 • Een journalist met enige ervaring op een nieuwsredactie
 • Iemand die actief meedenkt en met ideeën komt
 • Je bent goed met tekst én beeld
 • Je kunt zonder problemen schakelen tussen meerdere verhalen (en 23 tabbladen)
 • Je kent de nieuwsvisie van NH en draagt deze uit
 • Je bent proactief, origineel en resultaatgericht
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent bereid om ochtend-, avond-, weekenddiensten en feestdagen te werken

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende opdracht in een creatieve en professionele omgeving. Aantal uren in overleg. Verloning via een freelance-overeenkomst/factuur. De standplaats is nu nog Amsterdam, vanaf november is dat Hilversum.


Interesse?
Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Antal Crielaard, Coördinator Centrale Redactie, telefoonnummer: 088 850 50 50.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature


Solliciteer op deze opdracht


   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe, maximaal 3MB (Word of PDF)

  Voeg hier eventueel je demo toe, maximaal 20MB (mp3 of wav)