Financial ControllerNH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Belangrijke en herkenbare pijlers binnen de organisatie zijn NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Wij hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5, samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv. Voor NH Media en AT5 zijn we op zoek naar:
Financial Controller
32-36 uur per week


Wat ga je doen?
In deze functie zorg je voor een tijdige en volledige financiële administratie en verzorg je alle interne- en externe financiële rapportages van de gehele planning & control cyclus binnen NH Media en AT5. In deze rol ben je inhoudelijk sparringpartner van de Manager Finance over bedrijfseconomische-, fiscale- en compliance vraagstukken. Je geeft mede vorm aan de planning & control processen en zorgt voor een adequate financiële administratie en controle met alle daarbij behorende rapportages. Je bewaakt en analyseert de financiële ontwikkeling van NH Media en AT5. Ook zorg je voor alle (wettelijk) vereiste externe financiële verslaglegging. Je geeft als coördinator leiding aan en coacht medewerkers van de financiële administratie en salarisadministratie. Richt optimale organisatie en processen van de afdeling in en ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden van de medewerkers.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een integere controller die zich thuis voelt in een dynamische en creatieve omgeving. Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding bij voorkeur in een (bedrijfs-)economische richting of accountancy en minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Als financieel geweten van de organisatie ben je communicatief vaardig en ben je in staat de vertaalslag te maken van de cijfers naar het verhaal achter de cijfers. Je begrijpt onze “business” en geeft zowel gevraagd als ongevraagd gedegen en relevante adviezen. Jouw kennis van de actuele (ook fiscale) wet- en regelgeving is op orde en bij voorkeur ben je bekend met de media wettelijke regelgeving binnen de publieke omroep. Je hebt ruime ervaring met het Exact-Globe boekhoudpakket en bent MS-Excel expert. Als coördinator zorg je op de werkvloer voor een positieve en constructieve werksfeer waarin je de medewerkers motiveert en stimuleert.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de omroep CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. De standplaats is Amsterdam.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je motivatiebrief met CV naar [email protected] Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Eelco Versteeg 088-850 50 50 of [email protected]


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

 Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland en/of Amstel Televisie Vijf.

Voeg hier je cv toe (Word of PDF)


Direct contact?


 Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland en/of Amstel Televisie Vijf.