Coördinator / Redacteur Regio Amstelland


Bij NH Nieuws geloven we in de kracht van lokaal en regionaal nieuws. Om zo relevant mogelijk te zijn, brengen regioredacties het nieuws vanuit de tien regioplatformen op onze website, app, socials, radio en tv. Een van die regioplatformen is Amstelland, waar we samenwerken met lokale partners. Onze verslaggevers werken ook vanuit die regio. Voor deze redactie zijn wij op zoek naar:
Coördinator / Redacteur Regio Amstelland
(36 uur per week)

Als Coördinator Regio draag je zorg voor de realisatie van content op één of meer mediumtypen en de kwaliteitsborging hiervan. Je bent uitdrukkelijk meewerkend voormens en verricht dus ook redactioneel werk. Daarnaast coördineer en verspreid je alle (dagelijkse) nieuwsverhalen op alle media van NH Media. Je beschikt over lokale kennis en hebt een netwerk dat zich voortdurend uitbreidt, zodat je weet wat er in de regio speelt. Je werkt in regio Amstelland en met enige regelmaat op de Centrale Redactie van NH Nieuws in Amsterdam.

Je geeft op een coachende wijze leiding aan de medewerkers in je team. Je voert startgesprekken, voortgangsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Met jouw begeleiding ontwikkelen zij zich.
Functie-eisen:
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante lokale of journalistieke ervaring en affiniteit met de regio Amstelland en Noord-Holland;
 • Je kent de nieuwsvisie van NH Nieuws en draagt deze uit;
 • Je bent creatief, origineel en vindingrijk, je denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent proactief, origineel en resultaatgericht. Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent in staat om gebruik te maken van verschillende informatiebronnen. Je kunt informatie analyseren en je trekt de juiste conclusies
 • Je hebt kennis van en visie op (online) journalistiek
 • Je verstaat de kunst van verhalen vertellen in tekst en beeld

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep CAO is ingedeeld, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd.
Interesse?
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 27 augustus naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Baltus, Chef Nieuws: 06 55 750 446


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deel deze vacature

Solliciteer op de functie

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met deAlgemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).

  Voeg hier je cv toe (Word of PDF)