CAMPAGNE VERDUBBELAAR
CAMPAGNE VERDUBBELAAR


ADVERTEER EN PROFITEER

VERDUBBEL JOUW CAMPAGNE


Dit jaar gaat alles nét even anders. We zijn meer thuis om te werken én te leven. Daardoor zijn de behoeften van jouw doelgroep veranderd. Laat juist nu van je horen en bereik met jouw commercial heel Noord-Holland. Wij willen je graag helpen en daarom verdubbelen wij tot 1 oktober jouw reclamecampagne voor 2020. Adverteren was nog nooit zo voordelig!  

Wij voorzien je graag van advies maar je mag je plan ook helemaal bij ons uitbesteden: van concept tot en met de uitvoering. Ben je benieuwd welke campagne voor jouw organisatie het beste werkt en wil je meer informatie over adverteren op radio, tv en online in de regio? Wij helpen je graag verder.
NEEM DIRECT CONTACT OP EN VERDUBBEL DE IMPACT VAN JOUW CAMPAGNE  Profiteer tijdelijk van DE 13DE MAAND actie.
  Neem direct contact op.

   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).
  Deel deze actie  ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5

  Waarom?


  Je kunt kiezen uit een wereld aan mogelijkheden als je bij ons adverteert. Wat heb je daarvoor nodig? Een online-, radio- of een tv-commercial of een mix ervan? Alleen adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Een inhaker plaatsen? Het kan allemaal!
  Voordelen:
  ✓ Groot bereik in Amsterdam en Noord-Holland.
  ✓ Adverteren in een betrouwbare mediaomgeving verhoogt merkvoorkeur.
  ✓ Maak gratis gebruik van onze media-expertise, advies en begeleiding.