ADVERTEER EN PROFITEER

REGEL ZELF JE 13DE MAAND


Het is een buitengewoon jaar. We houden meer dan ooit rekening met elkaar en staan voor een hoop nieuwe uitdagingen. Ondanks de bijzondere omstandigheden is jouw ondernemersgeest niet kapot te krijgen. Jij behartigt de goede zaak en kunt juist nu wel een beetje hulp gebruiken. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee door te doen waar wij goed in zijn. Dat werkt altijd.

Wil jij in de staart van 2020 jouw doelgroep in Noord-Holland en Amsterdam nog een keer een hart onder de riem steken? Heb je een briljante aanbieding of een uniek arrangement waar iedereen van móet profiteren? Boek dan snel een campagne bij NH Media en AT5 en wij herhalen je inzet gratis in 2021. Een dertiende maand, als verrassing voor alle aanpakkers en doorzetters in Noord-Holland en Amsterdam.

Onze adviseurs voorzien je natuurlijk graag van advies maar je mag je plan ook helemaal bij ons uitbesteden: van concept tot en met de uitvoering. Ben je benieuwd welke campagne voor jouw organisatie het beste werkt en wil je meer informatie over adverteren op radio, tv en online in de regio? Wij helpen je graag verder!


REGEL ZELF JE 13DE MAAND EN BEGIN 2021 MET EEN VLIEGENDE STARTDeel deze actie


Bekijk ook onze voorwaarden
  Profiteer deze zomer van onze CAMPAGNE VERDUBBELAAR.
  Neem direct contact op.   


   Ja, met het verzenden van de bovenstaande gegevens en eventuele bijlagen, stem ik in met de Algemene Voorwaarden van Stichting RTV Noord-Holland (NH Media) en/of Amstel Televisie Vijf BV (AT5).
  Deel deze actie
  ADVERTEREN BIJ NH MEDIA EN AT5

  Waarom?


  Je kunt kiezen uit een wereld aan mogelijkheden als je bij ons adverteert. Wat heb je daarvoor nodig? Een online-, radio- of een tv-commercial of een mix ervan? Alleen adverteren in Amsterdam of juist regionaal? Mag jouw doelgroep je bedrijfsnaam nooit meer vergeten? Wil je uitleggen hoe uniek je service is óf wil je klanten gelijk naar je webshop of winkel bewegen? Het kan allemaal! Onze media-adviseur kent de weg en helpt je graag bij het behalen van je doel. En als je wilt, kunnen we het ook nog professioneel voor je laten produceren, inclusief bijvoorbeeld banners en andere reclame-uitingen.


  Voordelen:
  ✓ Bereik heel Amsterdam en Noord-Holland.
  ✓ Adverteren in een betrouwbare mediaomgeving verhoogt merkvoorkeur.
  ✓ Maak gratis gebruik van onze media-expertise, advies en begeleiding.